Dagens tips: Rouge

Var noga med att hitta den rätta tonen på ditt rouge.Tänk på att den skall matcha den övriga makeupen du har i ansiktet så att det inte skär sig. Försök att hitta din kindskugga. Du kan se den bäst om du kollar in i spegeln och böjer huvudet lite neråt och vrider på huvudet.
 
 
Applicering När du lägger din rouge så arbeta från kindskuggan och svep inåt med mjuka tag. Vill du så kan du även avsluta med att lägga lite rouge på kind äpplet. Har du fått för mycket färg på rougen så kan du svepa över lite lätt med puder så att det blir mer harmoniskt. Det skall absolut inte bli några skarpa konturer.
 
 
 
Jag använder mig av Artistry powder blush - finns i flera olika färger. Dvs det gäller att hitta den som du trivs bäst i och passar i. Lägger upp en bild sen hur mitt rouge ser ut i asken. 
Det är refill som gäller på även dessa, vilket innebär att du köper asken en gång (vilket blir en engångskostnad) så köper man enbart refillen med rouge/eller ögonskuggor som du vill ha i asken när produkten tar slut. Super bra!
 
 
Bra att veta:
Innehåller A och E vitamin som är kända för sina gynsamma egenskaper för huden.
Innehåller inte parfym
koncentrerat pigment som ger din hy naturlig och fin färg till dina kinder hela dagen.
 
 
 
 
 
 
Lycka till! MARNY
Du hittar länken till webbshop under länkar,
 
Hoppas ni alla haft en härligt start på midsommar,
 
 
 

Kommentera inlägget här :